Koiratori.com - Suomen vilkkain koirailmoitus-sivusto. Viralliset kasvattajat.
Luettelo eri koirarotujen kasvattajista löytyy tältä sivulta. Luettelo on koirarodun nimen mukaan aakkosjärjestyksessä.
Luettelossa näkyy kasvattajan antamat tiedot kuten kennelin nimi, koirarotu, paikkakunta tai osoite, info-osio ja kennelin Koiratorin tiedossa oleva historian pituus.
Kennelnimi on linkki, josta pääsee kasvattajan omille kotisivuille (jos sellainen on) tai kirjoittamaan sähköpostia kasvattajalle.
Rotu on linkki, josta pääsee näkemään kaikki Koiratorin saman koirarodun ilmoitukset. Katso kaikki kasvattajat tästä linkistä.
Kasvattaja - kirjaudu omalle sivullesi:


Odota hetki, sivu lataantuu ...


koirasusi-kasvattaja

Vieremä Wolfdogs

Uusin ilmoitus:

MYYDääN koirasusi nuori narttu
(täysikasvuisena: iso)
Katso myös muut koirasusi-kasvattajat.

Ilmoitus numero 51349 jätetty 11.08.2014
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 5534 kertaa.
Poista tämä ilmoitus | Tee tästä etusivuilmoitus.

MYYDääN koirasusi www.koiratori.com-ilmoitus Myydään 7kk ikäinen, kasvattajalle palautunut matalaprosenttinen koirasuden narttupentu. Väriltään soopeli maskilla. Isokokoinen, n. 60cm korkea. Kävelee remmissä hyvin, ei hauku eikä räksytä omia aikojaan. Ei todennäköisesti sovi kissatalouteen. Vaatii jämäkän omistajan ja seurakseen aikuisen koiran, joka osaa näyttää pennulle kaapin paikan. Vanhemmatterveeksi tutkittuja. Viihtyy hyvin ulkona ja saattaa pureskella tavaroita yksin ollessaan. Huonekaluihin ei kuitenkaan ole kajonnut. Hellyydenkipeä ja kova mielistelemään. Tulee toimeen toisten koirien kanssa pienen tutustumisen jälkeen, pysyy myös hyvin irti ja tulee hyvin luokse. On ollut pienestä asti tekemisissä pienten lasten kanssa. Hinta 550€, josta varausmaksu 100€. Osamaksmahdollisuus on ja hinta sisältää arvonlisäveron 24%.

Myydään 7kk ikäinen, kasvattajalle palautunut matalaprosenttinen koirasuden narttupentu. Väriltään soopeli maskilla. Isokokoinen, n. 60cm korkea. Kävelee remmissä hyvin, ei hauku eikä räksytä omia aikojaan. Ei todennäköisesti sovi kissatalouteen. Vaatii jämäkän omistajan ja seurakseen aikuisen koiran, joka osaa näyttää pennulle kaapin paikan. Vanhemmatterveeksi tutkittuja. Viihtyy hyvin ulkona ja saattaa pureskella tavaroita yksin ollessaan. Huonekaluihin ei kuitenkaan ole kajonnut. Hellyydenkipeä ja kova mielistelemään. Tulee toimeen toisten koirien kanssa pienen tutustumisen jälkeen, pysyy myös hyvin irti ja tulee hyvin luokse. On ollut pienestä asti tekemisissä pienten lasten kanssa. Hinta 550€, josta varausmaksu 100€. Osamaksmahdollisuus on ja hinta sisältää arvonlisäveron 24%.

Hinta: 900
Paikkakunta: Vieremä

Ilmoittaja: Vieremä Wolfdogs
Puhelin: 040-5371738
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.
Kotisivut: vieremawolfdogs.netYhteystiedot:

Sähköposti: koirasudet@gmail.com
Puhelin: 040-5371738
Omat kotisivut: http://vieremawolfdogs.net
Osoite: Vieremä


Koirarotu: koirasusi.

Koirasusikasvatusta Vieremällä Pohjois-Savossa. Tarjoamme myös neuvontaa koiran ruokintaan liittyvissä asioissa.


Kasvatamme susimaisia, isokokoisia ja kauniita matalaprosenttisia koirasusia. Susiprosentit eivät ole meille jalostuksellisesti ensisijainen asia, vaan luonne, ulkonäkö ja terveys. Luovutamme pennut aikaisintaan 7-viikkoisina pentukansion kera (sisältää mm. ruokintaohjeita, sukutaulun ja kauppakirjan), mikrosirutettuina ja madotettuina. Haluamme kasvattaa terveitä ja luonteeltaan yhteiskuntakelpoisia koiria, joissa sutta ei ole paljon mutta susimaisuus näkyy niiden ulkoisessa olemuksessa. Kiinnitämme paljon huomiota koirien hoitoon ja ruokintaan ja koiramme, niin aikuiset kuin pennutkin, ruokitaan pääsääntöisesti itse koostetulla raakaruokavaliolla. Ruokintaosaaminen on meillä toista luokkaa kuin kuin koirakasvattajilla keskimäärin. Meiltä saa myös neuvontaa ruokinta-asioissa.
Haluatko oman kasvattajatunnuksen? Klikkaa tästä.

Muuta tietoja kirjautumalla sisään:
Aktivointitunnuksesi