Koiratori.com - Suomen vilkkain koirailmoitus-sivusto. Viralliset kasvattajat.
Luettelo eri koirarotujen kasvattajista löytyy tältä sivulta. Luettelo on koirarodun nimen mukaan aakkosjärjestyksessä.
Luettelossa näkyy kasvattajan antamat tiedot kuten kennelin nimi, koirarotu, paikkakunta tai osoite, info-osio ja kennelin Koiratorin tiedossa oleva historian pituus.
Kennelnimi on linkki, josta pääsee kasvattajan omille kotisivuille (jos sellainen on) tai kirjoittamaan sähköpostia kasvattajalle.
Rotu on linkki, josta pääsee näkemään kaikki Koiratorin saman koirarodun ilmoitukset. Katso kaikki kasvattajat tästä linkistä.
Kasvattaja - kirjaudu omalle sivullesi:


Odota hetki, sivu lataantuu ...


Kääpiö-kokoisten kasvattaja
Linnanportin
brasilianterrieri-kasvattaja.
Kasvatamme pienimuotoisesti Brasilianterrie/Collie sk./whippet katso tulevat pentueet kotisivuiltamme. Etsimme myös monille pennuille sijoituskoteja. Jos kiinnostuit ota yhteyttä.
Lue lisää
Iso-kokoisten kasvattaja
Kennel Saltzdal
saksanpaimenkoira-kasvattaja.
Kasvatamme pienimuotoisesti käyttölinjaisia saksanpaimenkoiria. Tärkein jalostustavoitteeni on parantaa rodun terveyttä! Nykyään lonkka- ja kyynärongelmat eivät ole enää se suurin huolenaiheeni vaan lisääntyneet allergiat, vatsaongelmat, hiivat sekä eril
Lue lisää
Iso-kokoisten kasvattaja
Casa Roque
dogo argentino-kasvattaja.
Kasvatamme Dogo Argentinoja
Lue lisää
Kääpiö-kokoisten kasvattaja
Koivumeisterin
englanninbulldoggi-kasvattaja.
Kasvatan pienessä muodossa englanninbulldoggia
Lue lisää
Kääpiö-kokoisten kasvattaja
MOOSHKA
amerikankarvatonterrieri-kasvattaja.
We are a small kennel in Slovakia with the very first AHT here. We also had the AHT litter of Slovakia and we continue to breed for nice and strong structured AHT's with very nice temperaments. Check out our website to see our dogs and planned / available
Lue lisää

schapendoes-kasvattaja.

Elopellon


Yhteystiedot:

Sähköposti: elopellon@gmail.com
Puhelin: 0465541973
Omat kotisivut: http://www.elopeltolaiset.blogspot.com
Osoite: Asikkala


Koirarotu: schapendoes.

Pienimuotoista schapendoes-kasvatusta kotioloissa. Elopellon kennel sijaitsee Päijät-Hämeessä, Kurhilassa Asikkalan maaseudulla.

Schapendoesharrastusta vuodesta 2008 lähtien. Ensimmäinen pentue syntyi syyskuussa 2014. Seuraavan pentueen odotetaan syntyvän lokakuun 2015 lopussa.

Pennut kasvavat perheemme parissa tottuen kodin ääniin, jokapäiväiseen käsittelyyn ja normaaliin arkielämään sekä perheemme muihin koiriin.

Pennut madotetaan asianmukaisesti sekä tunnistusmerkitään mikrosirulla ja rekisteröidään Suomen Kennelliittoon. Jokainen pentu käy eläinlääkärin tarkastuksessa ennen uuteen kotiin luovuttamista. Koiran kaupassa käytän Suomen Kennelliiton sopimuslomaketta. Luovutusiässä mukaan saa pentupakkauksen sekä pentuoppaan. Kasvattajana olen aina tukena ja turvana, elän mukana iloissa ja suruissa. Seuraan pentujen kehitystä ja autan sekä opastan parhaani mukaan kun tarvetta tulee. Olen halukas kuulemaan kaikista pennuista jatkossakin ja toivonkin että minuun pidetään yhteyttä. Meitä saa käydä moikkaamassa!


Schapendoes on pitkäkarvainen paimenkoira. Säkä on aikuisella n 40-50 cm. Schapendoes on kevyt rakenteinen paimenkoira jonka turkki saa sen usein näyttämään suuremmalta kuin onkaan.

Iloinen ja energinen lammaspaimen soveltuu moniin harrastuksiin. Schapendoesista saat ystävän joka ei jätä sinua koskaan. Energisyytensä ansiosta siitä on moneksi mutta pelkäksi sohvaperunaksi siitä harvoin on. Schapendoes on mukava ja väsymätön lenkkikaveri.

Pinni (EEJV-13 EEV-13 LVV-14 PAIM-T Karvarallin Pumpernikkeli) on astutettu Ransulla (Lightschap Helianthus Ransu) ja tiineys on varmistettu ultraäänellä. Pentujen syntymä ajoittuu lokakuun loppuun ja luovutusikään ne tulevat joulunalusviikolla.

Lisää yhdistelmästä löytyy kotisivuiltamme: www.elopeltolaiset.blogspot.fi sekä Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI34200/13&ReknoE=FI48495/12

Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla on elämässäsi energisen lammaspaimenen mentävä aukko.

Haluatko oman kasvattajatunnuksen? Klikkaa tästä.

Muuta tietoja kirjautumalla sisään:
Aktivointitunnuksesi
Oletko unohtanut aktivointitunnuksesi? Klikkaa tästä.