Koiratori.com - Suomen vilkkain koirailmoitus-sivusto. Mediatiedot.

SIIRRÄ TÄMÄ ILMOITUS ETUSIVULLE

MYYDääN kettuterrierit pentu -
(Täysikasvuisena: kääpiö)

Ilmoitus numero 76212 jätetty 06.12.2017
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 9029 kertaa.

MYYDääN kettuterrierit www.koiratori.com-ilmoitus Viisi karkeakarvaista kettuterrierin pentua (1 uros, 4 narttua) etsivät uutta kotia. Pennut ovat syntyneet 05.10.2017 harjumaalla, virossa, jossa he tälläkin hetkellä ovat. Molemmat vanhemmat ovat kotoisin roosifox kennelistä, menestyneet näyttelyissä, suorittaneet jahtikokeen ja heidän kanssa on harrastettu aktiivisesti agilitya. Molemmat vanhemmat ovat perheestä, joissa on lapsia. Kettuterrierit omaavat vahvan luonteen ja ovat ystävällisiä koiria, jotka sopivat hyvin lapsiperheisiin. Ne ovat iäkkäänäkin aktiivisia ja leikkisiä koiria. Pentut luovutetaan joulukuusta alkaen asianmukaisesti rokotettuna ja sirutettuna. Pentut ovat rekisteröitynä viron kennelliittoon. Varausmaksu on 200.- mikä hyvitetään pennun lopullisesta hinnasta luovutus hetkellä.

Viisi karkeakarvaista kettuterrierin pentua (1 uros, 4 narttua) etsivät uutta kotia. Pennut ovat syntyneet 05.10.2017 harjumaalla, virossa, jossa he tälläkin hetkellä ovat. Molemmat vanhemmat ovat kotoisin roosifox kennelistä, menestyneet näyttelyissä, suorittaneet jahtikokeen ja heidän kanssa on harrastettu aktiivisesti agilitya. Molemmat vanhemmat ovat perheestä, joissa on lapsia. Kettuterrierit omaavat vahvan luonteen ja ovat ystävällisiä koiria, jotka sopivat hyvin lapsiperheisiin. Ne ovat iäkkäänäkin aktiivisia ja leikkisiä koiria. Pentut luovutetaan joulukuusta alkaen asianmukaisesti rokotettuna ja sirutettuna. Pentut ovat rekisteröitynä viron kennelliittoon. Varausmaksu on 200.- mikä hyvitetään pennun lopullisesta hinnasta luovutus hetkellä.

Hinta: 700
Paikkakunta: Lagedi, harjumaa, viro

Ilmoittaja: Margit Pallav
Puhelin: +37256611636
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.
Kotisivut: roosifox.weebly.com


Valitse kuinka kauan haluat ilmoituksen olevan www.koiratori.com etusivulla.
Maksa joko tili/pankkisiirtona tai luottokortilla.

Maksa tili/pankkisiirtona tästä:

7 vrk = 7,00 €
Perus.

Valitse tästä!

15 vrk = 14,00 €
Säästä 7 %

Valitse tästä!

30 vrk = 25,00 €
Säästä 17 %

Valitse tästä!

Muu aika 1 €/vrk.
Custom.

Valitse tästä!

Jos maksat tilisiirtona niin valitse haluttu kesto klikkaamalla yllä olevia vaihtoehtoja.
Saat maksutiedot, jolla voit maksaa ilmoitusmaksun.

Maksa luottokortilla tästä:

Maksa luottokortilla, Visa, Mastercard ym
Ilmoituksen kesto

Huom! Et tarvitse PayPal-tiliä,
valitse seuraavalta sivulta
"Don't have a PayPal account".
[apua]

Maksun jälkeen ilmoitus muuttuu varmistetuksi etusivuilmoitukseksi, joka pysyy etusivulla maksetun ajan.
Maksetun ajan jälkeen ilmoitus muuttuu takaisin normaaliksi, maksuttomaksi ilmoitukseksi.

Koiratori.com-etusivu | Koiratori.com-mediatiedot


Koiratori.com ylläpitäjä ei vastaa ilmoitusten poisjäännin aiheuttamasta vahingosta. Koiratori.com ylläpitäjä ei vastaa ilmoitusten sisällöstä tai sisällön oikeellisuudesta.
Koiratori.com pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ilman eri ilmoitusta, hinnanmuutokset astuvat voimaan heti ja koskevat kaikkia ilmoituksia, joita ei ole käsitelty ennen muutosta.
Maksuja ei voi jälkikäteen perua eikä maksuja hyvitetä. Jos esimerkiksi etusivuilmoituksen maksun yhteydessä ilmoitetaan väärä ilmoitusnumero ei Koiratori.com ole velvollinen hyvittämään virhettä tai huomioimaan virhettä.